43,52 €
PRO EM SANsisaldab kõrges kontsentratisoonis 31 probiootiliste mikroorganismide tüve, sealhulgas Bifidobacterium and Lactobacillus bacterium ja lisaks 24 erinevat taimset ekstrakti. 1 liiter.
PRO EM SAN sisaldab kõrges kontsentratsioonis 31 probiootiliste mikroorganismide tüve, sealhulgas Bifidobacterium and Lactobacillus bacterium ja lisaks 24 erinevat taimset ekstrakti.
Elusad mikroorganismid suudavad end maohappe eest aktiivselt kaitsta.
Päevane kogus sisaldab:
Bakterikultuurid: 3 X10 astmes 10 CFU ehk 30 miljardit (CFU = colony forming units)
Suhkruroo maltoosa ja suhkrud tarvitatakse fermentatsiooniprotsessi käigus probiootliste bakterite poolt ära ja muudetakse piimhappeks.
Sisaldab lagritsat.
Tegu on loodusliku tootega, seetõttu võivad bakterite kogused varieeruda.
Vesi, suhruroo melass ja suhkrud, taimede ja ürtide ekstraktid (kikkaputke juur; aniis; basiilik; musta köömne seemned; mustika lehed; tilli vili; leedriõied; fenkoli; ingver; greipfruudi seemne esktrakt; viinamarja seemne ekstrakt (OPC); Ling Zhi ehk reishi seen ( ganoderma lucidum ); lagrits; oliivi lehed; oregano; piparmünt; ananass; vaarikalehed; punase ristiku lehed; rooibos; kibuvits; rosmariini lehed; salvei lehed; tüümian); mikroorganismid.
koostisosad | päevase 30ml doosi kohta |
bakterikultuurid | umbes 3*1010CFUd* |
taimsed ekstraktid | 315.00 mg |
greipfruudi seemne ekstrakt | 4.90 μg |
Ling Zhi ehk reishi seen ( ganoderma lucidum ) | 20.00 mg |
viinamarja seemne ekstrakt | 20.00 mg |
suhkruroog | 0.30 g |
suhkruroo melass | 0.40 ml |
* = Colony Forming Units
Bakterikultuurid Pro EM SAN'is (umbes 1 • 10astmes11 = 100 000 000 000 bakterit 100 ml kohta):
1. Bacillus subtilis
2. Bifidobacterium animalis
3. Bifidobacterium bifidum
4. Bifidobacterium breve
5. Bifidobacterium longum
6. Bifidobacterium infantis
7. Bifidobacterium lactis
8. Enterococcus faecium
9. Lactobacillus acidophilus
10. Lactobacillus amylolyticus
11. Lactobacillus amylovorus
12. Lactobacillus bulgaricus
13. Lactobacillus casei 01
14. Lactobacillus casei 02
15. Lactobacillus casei 03
16. Lactobacillus crispatus
17. Lactobacillus delbrueckii
18. Lactobacillus farraginis
19. Lactobacillus gasseri
20. Lactobacillus helveticus
21. Lactobacillus johnsonii
22. Lactobacillus paracasei
23. Lactobacillus parafarraginis
24. Lactobacillus plantarum
25. Lactobacillus reuteri
26. Lactobacillus rhamnosus
27. Lactobacillus salivarius
28. Lactobacillus zeae
29. Lactococcus diacetylactis
30. Lactococcus lactis
31. Streptococcus thermophilus
SISALDAB LAGRITSAT.
Suhkruroo maltoosa ja suhkrud tarvitatakse fermentatsiooniprotsessi käigus probiootliste bakterite poolt ära ja muudetakse piimhappeks.
Tegu on loodusliku tootega, seetõttu võivad bakterite kogused varieeruda.
Võta 1 x 30 ml ( mõõdunõu ) või 3 x 10 ml päevas puhtalt või lahjendatuna puhta veega. Parim võtta pool tundi enne sööki.
Mitte ületada päevast kogust.
Enne avamist säilitada toatemperatuuril. Avatud toodet säilitada pimedas ja jahedas, temperatuuril alla 7 °C ning kasutada ära umbes ühe kuu jooksul avamisest.
Toodet hoida püstiasendis, pudelist mitte juua.
Enne tarvitamist lasta tootel seguneda pudelit kallutades. Tugevalt mitte loksutada!
Süsinikdioksiidi tekkimise tõttu võib pudelisse tekkida kerge ülerõhk.
Hoida lastele kättesaamatus kohas! Mitte kasutada mitmekülgse toitumise asendajana.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.