WheatRescue™ on unikaalne segu ensüümidest ja probiootikumidest mis on mõeldud selleks, et hõlbustada gluteeni seedimist.
DPP-IV ja Tolerase G® on spetsiifilised ensüümid, mis aitavad lõhustada valkusid gluteniin ja gliadiin - need on gluteeni põhilised koostisosad.
Väikeses koguses betaiin HCL aitab täiendavalt kaasa valkude lõhustamisele.
Gluteen on paljude inimeste jaoks murelaps. Arstid soovitavad seedimisprobleemide korral gluteenivaba dieeti, kuid uuringud näitavad et vahel sellest ei aita.
Üks põhjuseid võib olla selles, et me sööme kodust väljas toitu, mille täpset koostist me tihti ei tea ja kus võib olla peidetult gluteeni.
Paljud “gluteenivaba" silti kandvad tooted on vahel töötlemise käigus ristsaastunud. USA's tehti hiljuti uuring 5624 toidust või toiduainest. Testijaid oli 804 ja nii leiti, et 32% toodetest, mille silt ütles" gluteenivaba" sisaldasid ikkagi täiesti mõõdetavast koguses gluteeni. Eriti tähelepanelik tasub olla gluteenivaba valmispizza ja ka pastatoodete puhul. Üle 50% nende toodete proovidest sisaldas veidi gluteeni.
Probiootiliste spooride ja pärmide segu aitab efektiivselt toetada soolestiku tervist ja vältida soole läbilaskvust. Saccharomyces boulardii on probiootiline pärm, mis toodab laktaati, B-grupi vitamiine ja spetsiifilise toimega antimikroobseid aineid. S. boulardii aitab immuunsüsteemi toetada, reguleerides üles IgA ja IgG tootmist soolestikus. Bacillus coagulans ja Bacillus subtilis on spoore moodustavad probiootikumid, mis on looduslikult arenenud nii et nad suudavad seedetraktis ellu jääda ja toetavad soole mikroboomi mitmekesisust.